torstai 3. joulukuuta 2015

1.12.2015 4 viikkoa ja 4 päivää

Pennuilla oli tänään reissupäivä. Ensin ne pääsivät mukanani töihin ja töiden jälkeen vielä uudelle hallille agitreeneihin.

Aamut alkavat pentuhuoneen oven ja pentuaitauksen portin avaamisella. Pennut vyöryvät juosten aitauksesta ulos heti tilaisuuden saadessaan. Nopeasti ne leviävät ympäri alakertaa puuhaamaan ja leikkimään. Ruokalautasen kopistessa ne juoksevat yhtä vauhdilla takaisin aitaukseen syömään. Lautanen tyhjenee hirmuista kyytiä.

Töihin lähtiessäni päästin pennut hetkeksi pihalle. Ne lähtevät ulos reippaasti ja juoksentelevat pitkin terassia ja autokatosta. Pidemmälle pihalle ne eivät vielä lähde puuhailemaan, mutta pikkuhiljaa ulkonakin uskalletaan pidemmälle.

Töissä kakarat viettivät suurimman osan päivästä pentuaitauksessa nukkuen. Pääsivät pennut pari kertaa myös juoksentelemaan pitkin klinikkaa. Ja reippaastihan nuo juoksentelivat. Tänään pennut myös sirutettiin. Tytöt painoivat noin 1,9kg, Lotto 2,2kg. Töiden jälkeen piipahdimme hetkeksi klinikan ulkopuolen nurtsille räntäsateeseen. Kylmä ja märkä nurmikko oli vähän ällöä pentujen mielestä.

Illan viimeinen ohjelma oli agihallilla hengailu. Pentuaitauksessa leikittiin, riehuttiin ja lopuksi nukuttiin. Aitauksen ulkpuolella oleville koirille heilutettiin häntää ja ihmiset kiinnostivat. Reippaat pupsilaiset!

Nooran pari kuvaa hallilta:

Lahja





1 kommentti:

  1. Ihania pentusia! :) Hurjan reippaita ja tosiaan olisivat niin innoissaan Jippiinkin tehneet lähempää tuttavuutta!

    VastaaPoista