sunnuntai 13. joulukuuta 2015

12.12.15 6 viikkoa ja 1 päivä

Meninkö mahdollisesti eilen sanomaan jollekin (Pipsalle) että pennut on ollu tosi hiljasia? Perun puheeni. Pennut nukkuivat koirahuoneessa yksin, ilman Raikua. Ja kiljuivat lähes koko yön. Aamulla ne herättivät minut 5.30, kun kello soi vasta kahdeksalta. Murrr. No, minähän toki "nukuin" jo periaatteen vuoksi kasiin saakka.

Heti aamusta pennut pääsivät pihalle riehumaan ja söivät pihalla aamuruokansa. Pihailun jälkeen virtaa riitti vielä sisällä riekkumiseen ennen agitreenejä.

Agitreenejä pupsit saivat taas seurata pentuaitauksesta, jossa oli taas yksi Tuuli kaverina. Kovasti skarppina ne seurasivat treenejä, ainakin Loru haluaa selvästi agikoiraksi.

Agin jälkeen matka jatkui kohti yhden tytön tulevaa kotia Espooseen, Joannan luo. Ensin pennut saivat olla hetken pihalla pentuaitauksessa ja tutustua yksi kerrallaa kerrostalon nurmikkoalueeseen kanssani. Reippaasti pennut lähtivät tutkimaan uutta ympäristöä, Liekki jopa karkasi yhden kävelijän luokse. Joannalla pennut lähinnä nukkuivat, Lysti ja Lahja jaksoivat sentään vähän puuhailla.

Kuva Joanna Nurkki

Kotiin päästyämme pentuset remusivat niin pihalla kuin sisälläkin ja taisivat simahtaa melko sopivasti Tuulin poppoon saapuessa. Pennut olivat ihania syliteltäviä, mutta juuri muuta niistä oli ehkä vaikea vierailun aikana sanoa.

Kuva Tuuli Lindroos

Vieraitten lähdettyä pennut alkoivatkin taas piristyä - yllättäen. Ilta vietettiin kotosalla välillä riehuen ja välillä nukkuen. Imurin ääniä pennut joutuivat kuuntelemaan ja mopin perässä juoksentelemaan, kun minä ryhdistyin ja siivosin alakerran lattiat.

Pennut on nyt virallisesti rekisteröity Kennelliittoon:


Illalla vielä kuvattiin viralliset 6 vko posetuskuvat studiolla.

Loru

Loitsu

Lotto

Lahja

Liekki

Lysti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti