keskiviikko 9. joulukuuta 2015

10.12.2015 5 viikkoa ja 6 päivää

Pikkuriiwiöt lähes 6 viikkoa, hurjaa. Vauhtia riittää, pennut ovat hyvin ahneita ja uteliaita ja ne roikkuvat mielellään sukissa ja lahkeissa. Lelujen, alustojen ja muiden lattialta löytyvien esineiden kanssa taistellaan hurjalla asenteella.

Aamun hittituote oli olohuoneeseen ilmestynyt pallomeri: https://youtu.be/HGx_tMxRmdQ.

Ennen päivän reissuja pennut puuhailivat pihalla: https://youtu.be/xOSeYcre98s

Pennuilla oli tänään hyvinkin vauhdikas päivä, kävimme Tuulilla kylässä, silmäpeilauksessa, eläinkaupassa ja kotona kävi vielä vieraita. 

Päivän tärkein asia ensin: pentujen silmät pelkkää priimaa. Eilen pennut myös eläinlääkärintarkastettiin täydellisiksi. Pennut käyttäytyivät silmäpeilauksessa rennosti ja hienosti, peilauksen aikana pentuja piti jopa tökkiä hereille.

Tuulilla pennut pääsivät puuheilemaan ensin kerrostalon pihalla ja sen jälkeen sisällä. Pupsit olivat hirmuisen reippaita ja uteliaita, pari pennuista oli jopa karkaamassa ohi kulkevan ihmisen luo. Tuulilla leikittiin äpen leluilla.

Silmäpeilauksen jälkeen kävimme moikkaamassa Mariaa, J-pennun Justin emäntää, työpaikallaan Porvoon Mustissa ja Mirrissä. Ensin pennut vilkuilivat menoa pentuaitauksesta, mutta kun asiakkaita oli vain vähän, pääsivät pennut vapaalle jalalle myymälää tutkimaan. Pentuja jopa nöyryytettiin joulutamineilla. Hyvää joulua vaan teillekin, tuumivat pennut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti