sunnuntai 29. marraskuuta 2015

29.11.2015 4 viikkoa ja 2 päivää

Reissuaamu, taas. Tällä kertaa suuntasimme aamusta kohti Someroa ja paimennusta. Koska paimensimme sisätilassa, saivat pennut oleskella pentuaitauksessa ja tutustua turvalliselta etäisyydeltä paimennukseen ihmeelliseen maailmaan. Silittelijöitä, sylittelijöitä ja aitauksessa oleskelijoita riitti. Pennut eivät tuntuneet häiriintyvän uusista hajuista ja uudesta paikasta lainkaan, vaan jatkoivat puuhiaan ja leikkejään tuttuun tapaan. Raiku-äiskä toimi henkisenä tukena.

Pennut saivat tänään ulkoilla kolme lyhyttä hetkeä: kotoa lähtiessä ne kipittivät itse eteisestä ulos asti, kotimatkalla pysähdyin Lystin vinkumisen vuoksi (kakkihätä) ja kotiin tullessa ulkoiltiin taas vähän aikaa. Vähän ulkona on viileä ja kummalista, mutta nopeasti ovat pupsit reipastuneet ja lähteneet tutkimaan avaraa maailmaa ihanine oksineen ja risuineen. Video kotimatkan ulkoilusta: https://youtu.be/V8TzrkiVsTg

Iltapäivällä Tuuli tuli taas pentuja sylittelemään ja pusuttelemaan. Tuulin lisäksi kylään tuli tuttavapariskunta lapsineen. Vauhtia ja ääntä riitti kun Eetu ja Aleksi pelailivat sisällä. Ja pennut vaan koisivat.

Pennuista alkaa pikkuhiljaa kehittyä pikkuriiwiöitä. Ne roikkuvat sukissa ja purevat sormia. Sekä purevat toisiaan niin että sattuu. Ja ikäähän on siis vasta se reilut 4 viikkoa. Innolla odotan, millaisia ne ovat viikon kuluttua... Tai sitten en.

Wirneen Lahjakas Lurittaja "Lahja"

Wirneen Lystikäs Lipsuttaja "Lysti"

Wirneen Lumoiava Loitsu "Loitsu"

Wirneen Liiankin Liekehtivä "Liekki"

Wirneen Lennokas Lottovoitto "Lotto"

Wirneen Loistava Loru "Loru"

2 kommenttia:

  1. Kauniit ja reippaat pennut. Hauskat nimet. Hämmentävää vauhtia kuluu aika.

    VastaaPoista
  2. Kauniit ja reippaat pennut. Hauskat nimet. Hämmentävää vauhtia kuluu aika.

    VastaaPoista