sunnuntai 29. marraskuuta 2015

28.11.2015 4 viikkoa ja 1 päivä

Pennut pääsivät taas heti aamusta reissuun. Ensin pennut hengailivat hallilla agitreenien ajan ja sen jälkeen oli vielä vuorossa rallytokotreenit. Pentuaitauksessa oli seurana Nessa-mummo sekä Tuuli. Taisipa siellä jokunen muukin ihminen piipahtaa... Loitsu ja toinen typy pääsivät Veeran sylissä tutustumaan rataan. Ajoissa on siis treenit aloiteltu.


Pennut ovat olleet mahtavia matkustajia ja reissaajia. Autossa ollaan hipihiljaa, perille päästessä puuhaillaan hetki ja sen jälkeen levätään. Huippua!

Pennut syövät kiinteää ruokaa hyvällä ruokahalulla. Lautasen naputtelu saa jo aikaan kovan kuhinan, kun äänen kohdetta lähdetään paikallistamaan. Turvotettu nappula häviää kovan tohinan säestyksellä alta aikayksikön.

Pennut alkavat kiinnostua koko ajan enemmän esineistä. Leluja pureskellaan ja kanniskellaan, alustojen kanssa leikitään kovaa taisteluleikkiä ja liikkuvia esineitä ihmetellään. Liekki päätti tänään aamulla ryhtyä hurjaan taistoon talouspaperipaketin kanssa. Yritin saada tämän taistelun videolle, mutta myöhästyin.

Iltapäivällä Anne tuli moikkaamaan pentusia, joten vuorossa oli taas syliaikaa vieraassa sylissä.

Pentuja myös totutettiin ääniin, sillä Eetu treenasi yläkerrassa rummuttamista. Ja koska oli viikonloppupäivä, kului se kokonaan alakerrassa puuhaillen.

Lysti

Loitsu


Lysti

Lotto ja Liekki

Lahja

Loru

Liekki

Loitsu

Loitsu

Lotto

Mamsku ja Liekki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti