keskiviikko 4. marraskuuta 2015

4.11.15 0 viikkoa ja 5 päivää

Marsut kehittyvät kovaa tahtia. Päät pysyvät paremmin ylhäällä ja liikkuminen on joka päivä tehokkaampaa ja vauhdikkaampaa. Nukkuessa naamalihakset nykivät söpösti tulevia ilmeitä harjoitellen. Tänään pennuille on myös ilmestynyt ensimmäinen rauhoittava signaali eli haukottelu.

Pentujen maailmaa on avarrettu pentulaatikon ulkopuolella, kun ne ovat saaneet viettää lyhyitä pätkiä aikaa myös pentuhuoneen lattialla.

Bio sensorointia on jatkettu, eilen Tuulin ja tänään taas minun toimestani. Osa ilmaisee pontevasti eriävän mielipiteensä etenkin pää alaspäin ja selällään -asentoihin. Käsittelyn jälkeen ne rauhoittuvat kuitenkin hienosti silittelyyn.

Painot kehittyvät tasaisesti ylöspäin. Illan punnituksissa Liekki oli suurin ja Lahja pienin. Painoeroa typyillä oli alle 100g.

Raiku hoitaa pentujaan esimerkillisesti, mutta viihtyy myös pentulaatikon ulkopuolella. Tänään se pääsi ensimmäistä kertaa mukaan iltalenkille muiden koirien kanssa.

Kasa <3

Loru

Lahja

Lysti

Liekki

Lotto

Loitsu ja Liekki

1 kommentti:

  1. Ihanaa kun jaksat ahkerasti päivittää! Mielenkiintoista lukea juuri tuollaisesta ilmeidenkin kehityksestä, josta ei olisi muuten mitään käsitystä. Tässähän alkaa ihan tosissaan odottaa oman rakkaan pentuetta.

    VastaaPoista