lauantai 21. marraskuuta 2015

21.11.15 3 viikkoa ja 1 päivä

Pennuilla on ollut tänään kiireinen viikonloppupäivä: agihallilla mukana ekaa kertaa, huimasti vieraita ja vielä kiinteän ruuan maistelua! Sekä tietenkin olohuonehengailua lähes koko päivän ajan.

Aamun ohjelmana oli agitreenit. Pennut pääsivät nyt ekaa kertaa hallille mukaan. Pennut oleilivat treenien ajan pentuaitauksessa, jonka pohjalla oli tutun tuoksuisia alustoja ja turvana isoäiti Nessa. Reippaita pieniä olivat. Ensin tutkailtiin ympäristöä ja lopputreeni vedeltiin sikeitä.

Kotiin kun päästiin oli vuorossa ihmisiä ja taas ihmisiä. Kylässä kävivät Loton tuleva perhe Niina ja Miika, Raikun ja yhden tyttöpennun mamma Tuuli sekä Tiina ja Minna, pentujen isotädin Simban omistajat. Lisäksi lasten kaverit Saana ja Vertti olivat koko päivän kylässä ja jäivät yöksi. Pennut saivat siis paljon rapsutuksia ja syliaikaa.

Eetu osallistui taas koltisti pentujen äänitotutukseen paukuttamalla rumpuja.

Pennut söivät tänään pentumoussen lisäksi myös turvotettuja nappuloita. Melkoista kyytiä hävisivät nappulat parempiin suihin. Pienet possut.

Eilen pennut madotettiin kolmen viikon iän kunniaksi ja kynnetkin tuli taas leikattua.

Video iltapuuhista: http://youtu.be/_k7foeeMHXE

Liikkuminen on jo vauhdikasta, kävelyn lisäksi hypähdellään ja juoksennellaan. Leikissä on mukana ärinää ja murinaa sekä alkeellisia alistuselkeitä. Myös Kipinä alkaa pikkuhiljaa kelpaamaan leikkiseuraksi. Sormia pennut maistelevat kovasti, onneksi puhjenneilla naskaleilla ei vielä purra lujaa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti